InfoisInfo España

PC24-7
Empresas de informática en Girona

www.pc24-7.es
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 675 031 14?

Dirección

Carrer esport numero 13. Sant Ponç.. C.P. 17007, Girona, Girona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de PC24-7

Informática en Girona, Servicios informáticos en Girona, Material informático en Girona, Informática equipos en Girona

Som una empresa d'informàtica jove, professional i innovadora.

El nostre principal objectiu és donar als nostres clients una total comoditat a l'hora de reparar el seu ordinador. I per facilitar aquest procés, estem a la teva disposició les 24h del dia els 7 dies de la setmana.

Ens diferenciem de la resta de botigues d'informàtica donant servei a domicili. D'aquesta manera, no has de moure't de casa per arreglar el teu ordinador. I no farà falta que agafis pes, ni que utilitzis el cotxe per porta-lo a la botiga més propera.

Un dels nostres factors més importants és el preu, ja que el fet d'enviar un tècnic a domicili no suposa un increment d'aquest. Sinó tot el contrari, tenim els millors preus del mercat amb els que estalviaràs diners i mals de cap.

Com a valor afegit, també donem serveis de creació de pàgines web i muntatge d'ordinadors a mida.

Redes sociales

No disponemos de las redes sociales de esta empresa

Servicios

Reparacions a domicili


La nostra prioritat és la teva satisfacció, per això el nostre principal servei és reparar el teu equip a domicili. No t'hauràs de moure de casa si et falla l'ordinador, estalviaràs mals de cap i la necessitat d'utilitzar el cotxe per transportar l'equip a la botiga més propera. Nosaltres ens encarreguem d'aquesta feina, enviant un tècnic a casa per reparar l'equip al moment, tu decideixes l'hora i el dia.
L'avantatge d'aquest servei és que no hauràs de patir quan et falli un dispositiu com l'ordinador, impressora, internet, etc. No t'hauràs de preocupar de portar l'ordinador a una botiga especialitzada, que triguin més d'un dia en reparar-lo i que et cobrin un preu molt alt.

Muntatge d'ordinadors a mida


Posem a la teva disposició el nostre servei de muntatge d'ordinadors a mida. Muntem el teu ordinador amb les peces i característiques que tu ens sol·licitis. Of
Leer más...

Fotos y vídeos

Opiniones de PC24-7 (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio