InfoisInfo España

CENTRE HIPIC GIRONA
Hípica en Girona

centrehipicgirona.wix.com/centrehipicgirona
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 64055544?

Dirección

Disseminat Campdorà, 79. C.P. 17007, Girona, Girona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de CENTRE HIPIC GIRONA

Clubes de hípica en Girona, Centros deportivos en Girona

El Centre Hípic Girona va ser fundat l’any 1997 a Campdorà (Girona) amb l’objectiu de promoure l’equitació i arribar als objectius que els genets i amazones es marquin. Adreçat als més petits i també als adults amb ganes d’aprendre i disfrutar: per a tots aquells que no han tingut mai contacte amb els cavalls i també per als qui ja tenen coneixements d'equitació. Per aquest motiu el nostre equip de professors són professionals titulats amb molts anys d’experiència.

Estem situats en un entorn natural privilegiat als afores de Girona i volem compartir-ho amb vosaltres i els cavalls. Les nostres instal·lacions són un lloc idoni per allotjar els vostres cavalls particulars: posem una especial dedicació a la neteja diària dels boxes, paddocks i instal·lacions esportives. A més, els cavalls són alimentats amb farratge conreat al voltant de l’hípica i amb pinsos de qualitat.

Sens dubte el cavall és el gran protagonista d’aquest esport i, per tant, ens esforcem en el fet que tots els alumnes respectin i comprenguin els cavalls des de tots els aspectes: tècnic, físic, sanitari i psicològic. Per assolir els nostres objectius com a genet o amazona els nostres cavalls han de gaudir amb nosaltres del nostre esport preferit.

Des del Centre Hípic Girona creiem que la família també és important i per aquesta raó organitzem esdeveniments culturals i populars, dinars i trobades per poder compartir tots junts moments de diversió.

La direcció i l’equip tècnic us donem la benvinguda i es comprometen a oferir-vos un bon ambient i companyonia durant les classes, passejades, concursos i esdeveniments culturals que es realitzin al Centre Hípic Girona.

Serveis:

- Pupil-latge (box i semi-llibertat)
- Equitació de Base
- Classes de Doma Clàssica
- Classes de Salt
- Preparació per a Galops
- Preparació per les Proves d’Accés
Leer más...

Redes sociales

Fotos y vídeos

Esta empresa no dispone de fotos o vídeos.

Opiniones de CENTRE HIPIC GIRONA (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio